10/11

Hej!

Idag har jag haft sista dagen på By-stugan för i år. Här kommer lite bilder;


Det här var frisyren som jag gjorde förra veckan. Jag började med att göra en läggning, sedan tuperade jag och fäste med nålar. Tanken till frisyren som vi skulle göra var att den skulle vara 50 - tal inspirerad =)

    

Tyvärr kunde inte min färgkund komma, så istället fick det bli två klippningar.
Först en herrklippning...


      

      

sedan en damklippning...

               


Det var allt för den här gången =)5/11

Hej!

Idag har vi som går andra året haft näst sista dagen på By-stugan (Leksands gymnasium salong) för den här terminen. Det känns konstigt att det bara är en dag till som vi ska vara där för i år. Tiden går ju så fort! =)

På förmiddagen hade vi, som vi brukar,  teori. Idag gick vi igenom det vi lärde oss förra gången, och vi fick lära oss mer om skillnaden mellan olika färger och vad som passar till vad. Vi hann också med att kamma ur våra dockor, som vi hade lagt en läggning på för några lektioner sedan.

Kunden jag hade idag fick en färg med skiftningar av brun, pearl, och guld. Hon hade inte färgat håret innan så nu kände hon för någonting nytt, men hon ville inte ha en alltför stor förändring. Därför valde vi en färg som hade samma ljushetsläge som hennes egna, men som hade en annan nyans. Den nya hårfärgen passade henne jättebra!

Tyvärr blev det inga bilder idag, men redan nu på tisdag är jag där igen, då kommer jag att lägga in bilder både från idag och från tisdagen. =)

Är du intresserad av att vara min sista färgkund (på By-stugan i Leksand) för i år?

Behandling:
Klipp och färg (valfri färg)
Pris: 300 kronor
Klockan: 13.00
Datum: 10/11

Välkomna! =)


RSS 2.0