Hej alla glada!

Nu händer det mycket nytt på salongen, brazilian blow out, öronhålstagningar och ombyggnad! Vi har redan gjort en hel del förändringar och mer kommer det bli, så i helgen kommer vi flitiga frisörer att jobba hårt och göra det så snyggt så snyggt! Vi är alla lika förväntansfulla! Och förresten, ni glömmer väl inte våran super smidiga internetboknings sida där det är så enkelt att boka in själv, hemifrån soffan ;) Då klickar ni in er här: http://www.bokadirekt.se/Bookings/Default.aspx?sru=1491

Sköt om er, och unna er lite hårlyx nu i höst mörkret!

Här får ni några bilder på salongen innan ombyggnaden, och snart får ni se resultatet, så håll er uppdaterade!Puss och kram


NYHET! The Brazilian Blowout

Vill du, precis som vi, slippa frissigt och trasigt hår? Och istället få ett mjukt, lättstylat, helt hår utan frissighet och problem med luftfuktighet?
Då är verkligen The Brazilian Blowout något för dig!

Gör som Hollywoodstjärnorna (Tex Jennifer Aniston, Nicole Richie och Halle Berry) och testa det som har slagit starkt i både utlandet och nu kommit till Sverige!


Behandlingen tar ca 90 min, under den tiden tillsätter vi protein i håret för att stärka hårets egna kvalitet. Resultatet blir ett vackert, mjukt och friss-fritt hår! Behandlingen håller upp till 12 veckor och för varje gång du gör behandligen förbättrar du din hårkvalitet till skillnad från permanent och färgbehandlingar som sliter på håret. (OBS: detta är ingen rakpermanent!)


www.thebrazilianblowout.se


Kom in till salongen för mer information eller ring 0250-12919.


www.hairdesignbymagenta.se
RSS 2.0